Pastinaak, pompoen & zoete aardappel uit de oven
Lekker en gezond!
- Pastinaak, pompoen en zoete aardappel: allemaal schillen en in stukken snijden (pitten van pompoen verwijderen).
- Doe de ingrediƫnten in een ovenschaal, even besprenkelen met wat olijfolie.
- +- 40 minuten in de oven op 200 graden, regelmatig even omscheppen.
Ik at het met vegetarische balletjes, hmmm smullen maar.
Als er nog wat over is: gewoon de dag erna opbakken (dan is het NOG lekkerder).
- Pastinaak, pompoen en zoete aardappel: allemaal schillen en in stukken snijden (pitten van pompoen verwijderen).
- Doe de ingrediƫnten in een ovenschaal, even besprenkelen met wat olijfolie.
- +- 40 minuten in de oven op 200 graden, regelmatig even omscheppen.
Ik at het met vegetarische balletjes, hmmm smullen maar.
Als er nog wat over is: gewoon de dag erna opbakken (dan is het NOG lekkerder).
Labels: koken, recepten, vegetarisch
0 Comments:
Post a Comment
<< Home